Sara Takanashi remains unbeatable

opprettet på: 18.08.2018 16:07 / sk

Sara Takanashi vant det andre Frenstat-rennet i Tsjekkia på lørdag ettermiddag. Yuki Ito (JPN) og Maren Lundby (NOR) kom bak 21-åringen.

Takanashi hoppet ned til 98 m og 102,5 m, og med 253.1 poeng totalt tok hun en seier i lørdagens renn. "Jeg er fornøyd med resultatet og helgen i Frenstat. Jeg synes ikke at vindforholdene var vanskelige i dag", sa Takanashi.

Ito endre på andre plass, åtte poeng bak vinneren (95,5 m og 100 m). OL-mester Maren Lundby ble i dag nummer tre (97 m og 98 m)
"Jeg er fornøyd med hoppinga mi i idag. I går gjorde jeg en feil i andreomgang. Jeg reiser nå tilbake til Japan og kommer ikke til å hoppe i Grand Prix i sommer", sa Ito.

6.6 poeng bak Lundby kom beste tysker, Juliane Seyfarth. Katharina Althaus avsluttet konkurransen på sjette, bak Jacqueline Seifriedsberger.

Spela Rogelj var igjen beste slovener. Hun leverte dagens lengste hopp på 103 m. Jerneja Brecl ble nummer åtte.

Xinyue Chang fra China kom på en god 11. plass. Xueyao Li fikk det ikke til til finalen. Hun kom på 31. plass.

Sara Takanashi leder Grand Prix med maksimum 400 poeng.

Grand Prix Damer fortsetter i Chaikovsky (RUS) 9. september.