We use cookies to give you the best possible user experience and to integrate social media. Personvern

Lagseier for Polen i Klingenthal

opprettet på: 14.12.2019 18:44 / sk
1
Polen
968.7
2
Østerrike
943.7
3
Japan
911.0

Polen (Piotr Zyla, Jakub Wolny, Kamil Stoch og Dawid Kubacki) tok en lagseier i Vogland-Arena og kom foran Østerrike og Japan.

Polakkene presterte på et veldig høyt nivå i Klingenthal og tok en solklar seier med 25 poengs margin foran Østerrike og over 50 poeng foran Japan. "Forholdene var vanskelige, vind skiftet hele tiden og det vi trengte til å vinne var flaks. Formen er bra og jeg håper å levere gode hopp i vinteren", sa Kamil Stoch etter den sjuende lagseieren for Polen i verdenscupen. 

 

Philipp Aschenwald, Gregor Schlierenzauer, Michael Hayboeck og Stefan Kraft var de eneste som kunne utfordre Polen i dag, og de endte på andreplass. "Man vet aldri hvem som kommer på pallen når man hoppe i så vanskelige forhold. Derfor er vi veldig fornøyde med dagens resultat. Jeg har fortsatt et forbedringspotensiale. Jeg fortsetter å jobbe og kommer på riktig spor snart", sa Gregor Schlierenzauer.

Dawid Kubacki, Kamil Stoch, Jakub Wolny, Piotr Zyla

 

Japan ledet av Ryoyu Kobayashi kom på tredjeplass. "Jeg er fornøyd at jeg klarte å levere to gode hopp i dagens forhold. Laget er starkt. Vi trener hardt for å bli bedre", sa Kobayashi. 

 

Norge kom på fjerdeplass. Daniel Andre Tande som ble skadet i ankelen i går, måtte erstattes av Johann Andre Forfang. Tande satser på å hoppe i søndagens renn og forsvare den gule ledertrøya. Slovenia endte på femteplass, etterfulgt av Tyskland, Sveits og Russland. 

 

Søndagens renn starter kl. 16.00.

 

Resultater