COC-H: Tredje seier på rad til Clemens Aigner

opprettet på: 11.03.2017 15:29 / sk

2016/17 sesong er nesten over. En uke før avslutningsrennene i Russland, holdes det to konkurranser i polske Zakopane.

Clemens Aigner tok en seier under skiftende vind i Wielka Krokiew-bakken i Zakopane. 24-åringen hoppet ned til 131 m og 133 m og vant med 255.9 poeng.

17 år gamle tyske Constantin Schmid leverte dagens lengste hopp på 135 m i første omgang. I finalen hoppet han 10 m kortere og med totalt 234 poeng kom han på andre plass, og med det samme tok han sin karrierebeste.

Clemens Aigner

Maximilian Steiner fra Østerrike ble nummer tre med hopp på 128 m og 126,5 m (230 poeng). Daniel Huber kom på fjerde plass, kun 0.6 poeng bak Steiner.

Felix Hoffmann var beste tysker på femte. Cene Prevc avsluttet konkurransen på sjette plass. Stefan Huber hoppet seg opp fra 19. til 7. plass med et finalehopp på 132 m.

Jakub Wolny og Aleksander Zniszczol fra Polen kom på 8. og 9.

Clemens Aigner tok over ledelsen i Continental Cupen med 931 poeng. Nejc Dezman (862 poeng) og Miran Zupancic (854 poeng) følger bak.