COC-H: Markus Eisenbichler dominerer i Klingenthal

opprettet på: 30.09.2016 20:08 / sk

Klingenthal er siste stopp i Continental Cupe denne sommeren og Tyskland feiret en dobbeltseier på fredag ettermiddag.

Markus Eisenbichler viste formen. 25-åringen hoppet lengst i begge omganger og landet på 138 og 140 m (280.1 poeng). Tyskeren tok sin femte COC seier.

"Det gikk bra i dag. Jeg hopper ikke på lørdag, men kommer tilbake i Grand Prix konkurransen på søndag", sa han.

Stephan Leyhe sikret seg andre plass med hopp på 137,5 m og 127,5 m. Han kom 30 poeng bak vinneren.

Polakk Jan Ziobro lå på fjerde plass etter førstehoppet sitt på 131. I finalen landet han på 127 m og avsluttet konkurransen på tredje plass med 247.2 poeng.

Elias Tolling mistet 0.2 poeng til en pallplass. Østerrikeren ble etterfulgt av Mackenzie Boyd-Clowes fra Kanada. Veteran Jurij Tepes var beste slovener på sjette plass. Vincent Descombes Sevoie fra Frankrike kom på 7., mens Halvor Egner Granerud var nummer 8 i dagens renn.

Jakub Janda var tredje beste hopper før finalen. Tsjekkeren hoppet ned til 122,5 m i andre omgang og endte på 10. plass.

Markus Eisenbichler sikret seg den sammenlagde Continental Cup seieren før avslutninsrennet på lørdag. Tyskeren har 618 poeng og ligger foran Rok Justin (417 poeng) og Jan Ziobro (378 poeng).