COC-H: Daniel Andre Tande vant i Stams

opprettet på: 12.09.2015 14:32 / sk

To uker etter konkurransene i Frenstat (CZE) fortsetter Continental Cup i Stams (AUT).

Daniel Andre Tande ble beste hopper i lørdagens konkurranse. Nordmannen hoppet 113 m og 117 m (275.5 poeng) og stjal showet i det østerrikske sportsenteret.

Maciej Kot fra Polen kom på andre plass med 113 m og 114 m (266.9 poeng). Michael Neumayer endte rennet på tredje plass med 109 ,5 m og 112,5 m og 256.8 poeng.

Domen Prevc, yngste av tre Prevc-brødrene, var beste slovener på fjerde. 16-åringen mistet pallen med 0.9 poeng.

Dawid Kubacki ble nummer fem, og Stefan Hula på sjuende leverte en bra prestasjon for Polen. Egner Granerud på sjette var en annen norske hopper i Top 10. Rok Justin fulgte etter på 8.,, Sebastian Colloredo på 9. og Markus Schiffer på 10.

Tom Hilde skuffet i sin første sommer konkurranse. Nordmannen endte på 40. plass og klarte ikke å kvalifisere seg til finalen.

Anze Lanisek som hopper i Grand Prix i Almaty, leder CoC med 335 poeng. Klemens Muranka (312 poeng) og Przemyslaw Kantyka (283 poeng) ligger på andre og tredje plass.