COC-H: Hjemmeseier til Klemens Muranka

opprettet på: 09.08.2015 15:19 / sk

Klemens Muranka tok seier i søndagens COC konkurranse i Adam Malysz-bakken i Wisla.

20-åringen fra Zakopane vant rennet med hopp på 126 m og 121,5 m (224.9 poeng). Det var hans femte COC seier i karrieren.

Rok Justin fra Slovenia var i ledelsen etter første omgang med et hopp på 130,5 m, men i finalen fløy han ned til 117,5 m og ble til slutt nummer to.

Stefan Hula og Phillipp Aschenwald fra Østerrike delte tredje plass. Hula var nummer 22. og Aschenwald nummer 16. etter førstehoppet. Likevel klarte de å hoppe seg til pallen takket være en knall prestasjon i finalen.

Nyheter: Første seier for Joacim Ødegård Bjøreng

Przemyslaw Kantyka kom på den gode femte plassen under skiftende vind. Polakken ble etetrfulgt av Andraz Pograjc og Anze Lanisek.

17-år gamle Alex Insam fra Italia kvalifiserte seg til finalen for andre gang i karrieren og kom på åttende plass. Florian Altenburger fra Østerrike (9.) og polske Jan Ziobro (10.) var også blant de ti beste.

Gårdsdagens vinner, Joacim Ødegaard Bjøreng, endte rennet på 19. plass.

Kubacki leder Grand Prix og COC

Dawid Kubacki som feiret sin andre seier i Grand Prix konkurranse i Hinterzarten, leder fortsatt COC sammenlagt med 200 poeng. Przemyslaw Kantyka (175 poeng) og Stefan Hula (147 poeng) ligger på andre og tredje plass.